Ingrediente
100gr sunca de Praga100gr cascaval
1buc. paine feliata
1 varf busuioc
1 ceasca lapte
3 ceasca suc de rosii
1 varf sare
1 varf usturoi praf
1varf oregano
Mod de preparare
- 1. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu bucati de paine taiata, in spatiile libere. Se moaie painea cu laptele si se lasa deoparte.
- 2. Separat se face un sos din sucul de rosii, sare, oregano, busuioc si usturoiul praf. Sunca de pui se taie fasii subtiri iar cascavalul se da pe razatoatea mare.
- 3. Painea din tava se unge cu sos de rosii, se aseaza pe deasupra sunca de pui, iar la sfarsit cascavalul ras. Se mai pot adauga masline, mozzarela, ardei, sau alte ingrediante dupa gust.
- 4. Tava se pune in cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 30 minute, pana se topeste si se rumeneste putin cascavalul.
- 5. Pofta buna!
Ce bine suna !! si ce bine arata ! :) am sa fac si eu cu siguranta, multumim pentru reteta.
RăspundețiȘtergereCu placere! Astept pareri dupa ce incerci si tu reteta si de ce nu si poze! :D
ȘtergereArata bine arata ,chiar daca ne strica silueta si dieta tot imi place =D
RăspundețiȘtergereyummmm <3, suna deliciossss <3
RăspundețiȘtergereCe bine atrata.Am notat reteta.O sa fac si eu ca mie pofta
RăspundețiȘtergereCu aceasta postare mi-ai adus aminte de tatal meu care inca de prin copilarie ne facea acesta mini pizza dupa cum ii spuneam eu si fratele meu si sunt absolut delicioase sincera sa fiu! O mancarica rapida si gustoasa :D si foarte ieftina!
RăspundețiȘtergere